Let the fun begin…

Prøver lige at få et overblik over dagen… (mens jeg læser mine kloge bøger..naturligvis), men tænkte det nok var en god ide at starte den lidt sundt, så har drukket dejlig grøn smoothie til morgenmad! (find opskriften her). jeg skal lige have printet lidt invitationer og fundet et eller andet at have på og så går det ellers løs i eftermiddag. Må nu indrømme entusiasmen kan være på et meget lille sted lige nu, men forhåbentlig den kommer senere. Nå ja neglene har også fået en gang Essie “Loophole”, så de er klar, så mangler bare resten..haha.I’m preparing for fashion week, and started the day on a healthy note with a lovely green smoothie, while trying to organize my day.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>