Ivana

Skulle have været til et par show inden, men Ivana Helsinki blev altså dagens første for mit vedkommende, da jeg har haft virklig dårlig modeuge karma i dag. Først døde batteriet i mit ur, så da jeg troede jeg havde god tid, var der kun ti min. til første showstart… så løb jeg ud for at finde en taxi, men var ved at blive kørt over af en bil – fjolset mente ikke man skulle holde for fodgængere i et højresving! Så jeg blev sur og gik hjem, og ventede på at verdens bedste kæreste kom hjem, da han havde lovet at være chauffør resten af aftenen.
Men tilbage til Ivana – det ikke en kollektion der bød på de store udskejelser, og temaet “copper chain” var måske lige gennemført nok, da der var kæde print på stort set alt. Men der var nogle fine strikkjoler og så var de store kæde showpieces meget markane og sjove. Men må indrømme at jeg også havde travlt med at holde øje med den Gala Gonzalez – bloggeren bag Amlul, der sad på første række sammen med Facehunter.Da mit kamera alligevel ikke kan tage klare fotos optog jeg en lille video, så I måske kan fornemme stemningen i kollektionen i stedet.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>