Innerwear

Som jeg også var inde på i går, er lingeri trenden ikke til at komme udenom denne sæson, og mange designere præsenterede kollektioner der indeholdt lingeri inspirerede dele. Hos Marc Jacobs var der sat bh’er uden på skjortebluser og Hermes viste små bh toppe, mens Jean Paul Gaultier, der vel nærmest kan udråbes til opfinder af konceptet med hans Madonna korsager fra sen firserne, igen viste korsager som toppe.

Jeg fandt denne top hos H&M den anden dag, som jeg vil bruge til en lidt mere anvendelig udgave af looket (et hvor man kan gå på strøget uden alt for underlige blikke!). Jeg vil bruge den som den er til fx. højtaljede nederdele, inden under tanktoppe med dybe udskæringer og måske også til noget lag-på-lag med andre transparente dele.

(Toppen er en del af en sæt med tilhørende trusser)The lingerie trend was huge at designers like Marc Jacobs, Hermes and Jean Paul Gaultier (who basically invented the concept), so I just bought this top from H&M, which I think could be a subtle way of incorporating the trend into something wearable.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>