FIN

Efter Margit Brandt fulgtes jeg med Kia videre rundt, da vi havde samme program og kunne dele taxi osv. Første stop var FIN på Gallery scenen, hvor vi også stødte ind i Mille og Camilla og Marie og Lotte. I det hele taget var der stort bloggerfremmøde til næsten alle shows, stødste da på en 15-20 stykker vil jeg tro, hvilket var super hyggeligt.

FIN, er et norsk mærke jeg ikke kendte særlig meget til i forvejen og derfor ikke havde de stor forventninger til. Kollektionen var meget nordisk med simple snit og enkle detaljer, som et draperet stykke på en kjole, alt holdt i sort, grå og hvid.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at de er et meget miljø bevidst mærke og laver mange af deres ting i økologisk bomuld og benytter kun stof fremstillet efter fair trade principper. Jeg synes det er skønt at der er nogen der viser at en økologisk kollektion sagtens kan være rå og minimalistisk og ikke hvad man ellers let (stereotypt) kunne forbinde med økologi. De viste dog en tendens jeg ikke håber slår an… mænd i størmpebukser… argh..erase that picture please…
FIN the Norwegian brand, is a eco friendly collection, but still very fashion!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>