En på hatten

En af de ting der gik igen på mange af de shows jeg så sidste uge var hatte! Og det glædede mig rigtig meget, da jeg altid har haft en forkærlighed for hatte, huer, kasketter og andet pynt til hovedet. Det gør lige det ekstra ved ens look og kan give det lidt kant, gøre det eksklusivt eller lidt hippieagtigt afhængigt af typen. Til næste efterår/vinter bliver der masser af lækre hattemodeller at vælge imellem fra de danske designere. Men hvorfor ikke tyvstarte nu, når vejret bliver ved at være så koldt!Her de mere klassiske udgaver hos Ole Yde, By Malene Birger og Stine Goya.Rå kasketter blev vist hos By Malene Birger, Karen by Simonsen og Pureheart.Og endelig de lidt anderledes hatte, hos Stine Goya, Margit Brandt og By Malene Birger.

(Photo: Copenhagenfashionweek)

 

If there was anything that showed up repeatedly during Fashion Week, it was hats in different shapes and colours.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to En på hatten

  1. Pingback: Accessories… | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>