CPH Vision

CPH vision presseshowet blev afholdt i operaen, som dannede en flot ramme om showet. Der var nogle lækre styles jeg skal have set nærmere på, men stylingen af tøjet var efter min mening gabende kedelig. Om jeg bare har en negativ dag eller hvad, skal jeg ikke kunne sige, så håber ikke jeg træder nogen over fødderne…. men jeg håber ikke det er tendensen for hele ugen, at alt er så plain og simpelt.
Et lille stemningsbillede fra en fyldt 1. sal i operaen og så en lille video:

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to CPH Vision

 1. Lisbeth says:

  Jeg synes, det er skønt med dine videoklip – billederne kan man jo efterhånden finde overalt.
  Generelt kan jeg rigtig godt lide dine indlæg fra modeugen indtil videre – der er et par enkelte billeder, en objektiv beskrivelse af kollektionen og til sidst din egen mening – helt perfekt!

  Mht. stylingen, så er jeg delvist enig; jeg kan godt se, at stylingen er ret enkelt og safe – men på den anden side, så er tøjet jo også lidt mere larmende, end ved mange andre kollektioner, så jeg synes egentlig, at det passer fint ind.

  • admin says:

   @Lisbeth: Super dejligt med feedback, det er jeg glad for. Jeg har selv tænkt at det så hurtigt bliver de samme slørede billeder på alle blogs, og det bliver nok lidt kedeligt i længden, så giver video lidt mere stemning. Jeg mener også det er vigtigt at være ærlig omkring kollektionerne, så alt ikke bliver rost til skyerne hvis det ikke har fortjent det (så må man jo leve uden den invitation næste år, hvis de ikke kan klare mosten..haha).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>