Capsule collection på Ebay

Designeren Narciso Rodriguez har lavet den første capsule collection nogensinde, der vil blive solgt udelukkende på Ebay. Hvor den vi bliver præsenteret og være til salg fra mandag d. 15 februar kl. 18.00 dansk tid. Det er da en genial idé og het sikkert noget jeg skal ind og lure på. Det bliver vist farligere og farligere at besøge Ebay med sådanne nye tiltag.Narciso Rodriguez has made the first ever capsule collection to be sold exclusively at Ebay!

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>