By Malene Birger

Showet hvor man ved ankosten til Docken, hvor det blev afholdt, var glad for man ikke var iført pels den dag! Da man blev mødt af anti-pels demonstranter der råbte og skreg. De (mange) der var iført pels blev tilråbt som mordere!
Men inde i varmen var der fyldt med kendisser og fashionistaer, en kæmpe runway dækket i gyldne efterårsblade og lange rækker af hvide stofbetrukne stole, med sorte sløjfer, i bedste Malene Birger stil.
Kollektionen var holdt i de flotteste efterårsnuancer som gylden brun, bordeaux, grå, creme, og selvfølgelig en masse sort. Der var stadig meget fokus på skuldre, både med skulderpudder og pynt på dem, så gem blot jakkerne med de spidse skuldre til næste efterår. Igen sad der lækre hatte på modellerne som jeg meget gerne vil have fingre i næste efterår. Blandt modellerne var i øvrigt de to smukke bloggerinder Kathrine Kirk og Charlotte Anderberg.

Jeg prøvede at optage en video, men lyset var så skarpt at alt tøjet ser hvidt ud, så det duer jo ikke, så det må blive lidt showbilleder i stedet. Den største ulempe ved showet var placeringen på Docken, da vi nåede at gå halvvejs indtil byen på tilbagevejen, før det var muligt at få en taxi…øv det var koldt!By Malene Birger had her show at a warehouse filled with autumn leaves, which was a perfect backdrop for her beautyful clothes. I definitely need to get me one of thoose hats for next autumn.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to By Malene Birger

  1. Camilla says:

    Oh my god, jeg elsker jakken og hatten på billede et!ö

  2. Lotte B says:

    Det ser fan** godt ud!!! Både hatte og tøjet – og makeup’en eeelsker jeg (fik forstørret et af billederne!). De ser godt ud, de modeller…
    Og tak for at vise billeder med farver. Det er altså lidt trist at der er så meget sort…Men de her farver er jo lækre!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>