Be Stupid

Her til aften var jeg forbi Diesel der holdt et lille bloggerarrangement og præsenterede deres forårskollektion.
Det var som altid hyggeligt at sludre med alle de andre og få lidt lækkert at spise og drikke.
“Be Stupid” er Diesels nye slogan, der handler om at man ikke skal tænke så meget over tingene og bare gøre dem, for at opleve noget her i livet!
Diesel er ikke en butik jeg frekventere så ofte (kun for at sige hej til min gamle kollega Kim der arbejder der…), men havde engang en del Diesel jeans – syntes bare de blev ret dyre og når de næsten koster det samme som et par Stella McCartney jeans, ja så ved I nok hvad jeg vælger… Men der var et par fine ting i kollektionerne og mine favoritter var den sorte nederdel og den hvide kjole med mønster – de var begge ret lækre.(Jeg tog også lidt paparazi billeder af de andre bloggere, men der er gået noget galt med lyset, så de var lidt underlige, og det må jeg hellere spare dem for at sætte på…)

 

Today I was at a Diesel event with a lot of other bloggers and had a good time. Its always fun to meet up and there were drinks and food – always a hit! My favorites from the SS10 collection was the white dress and black skirt with print.

This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Be Stupid

 1. Simone says:

  Heeelt enig med dig i, at bukserne liiidt for peberet! -Ihvertfald for mine pengepung:)
  Af de to ting er jeg nok mest stemt for kjolen, har aldrig været så god til nederdele desværre..
  Ved du hvad prisen er/bliver?

  Venligst
  Simone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>