Backstage til Rützou

Rützou’s søde pr-pige Line, havde givet mig lov til at smugkigge lidt på sagerne backstage, før showet gik i gang på rådhusscenen. Her var travlt med at få alle modeller klar til start og jeg rendte også ind i Susanne Rützou som helt overskudsagtigt stillede op til foto, selvom der ikke var længe til show start. Hun laver altså noget af det lækreste danske tøj! Der er altid nogle fine ting man får lyst til at eje, og så kan hun noget med de støvler der bliver et sikker hit hver gang (denne sæson med fine guld pipings) og der var også et helt bord fyldt med skønne accessories.Jeg kastede især min kærlighed på nogle af de røde dele man kan skimte på billedet og så en nude/beige kjole med fine draperinger bagpå – den må jeg lige finde et billede af i morgen. Men her er igen en lille video fra showets finale.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Backstage til Rützou

  1. Mette says:

    Wow det gad jeg virkelig godt have oplevet. Rützou sko er faaaaantastiske.

  2. Rikke says:

    Dejligt med nogle billeder fra backstages
    http://www.modekolibrien.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>