Åh nej

Nu må det stoppe med alle de selvmord der efterhånden sker blandt kendte, både musikkere, skuespillere og nu designere. I følge britiske aviser har topdesigneren Alexander McQueen taget sit eget liv, kun 40 år gammel og på toppen af karrieren. Dybt tragisk!

This entry was posted in Fashion, News and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Åh nej

 1. Marie says:

  Ja, det er simpelthen forfærdeligt!

  Lige et spørgsmål i en anden kategori: Du var i Berlin for noget tid siden, hvilket hotel boede I på og var det godt? Vil du anbefale noget særligt, butikker, seværdigheder osv? Skal selv til Berlin, og det kunne være dejligt med et peg i den rigtige retning :-)

  • admin says:

   Vi boede på dette hotel: http://www.lindemanns-hotel.de/ og det var rigtig fint og god pris syntes jeg. Jeg fik ikke shoppet så meget da vi kun havde en weekend og skulle nå at hygge os lidt. Men alle highstreet butikkerne er billigere end i DK og der er også mange små sjove butikker. Har kun været der en gang, så har desværre ikke lige så mange tips i ærmet :-) Men rigtig god tur!

 2. Manja says:

  Ja, det er simpelthen så trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>