♥♥♥

Jeg er lige trådt ind af døren, efter at have været til “Elsk hjertet” legat uddeling sammen med min chef, en kollega og en kunde. Det var et fint arrangement med royalt islæt, da Kronprinsesse Mary støtter sagen og uddelte legater. Bagefter var der lækker buffet og modeshow ved Danmarks Designskole samt musikalsk underholdning. Jeg fik virkelig øjnene op for sagen – der er 1 kvinde i Danmark der dør i timen af hjertekarsygdomme! Det er jo helt vildt mange og det er mange flere end hos mænd, hvis hjerte sygdomme man ved meget mere om. Og selvom man er ung og frisk, kan det stadig ramme i en tidelig alder – bl.a. er der sandsynligvis lidt større risiko hvis man spiser p-piller! Så det er godt der bliver samlet penge ind til forskning og er en række ambassadører der gør opmærksom på sagen, heriblandt smukke Ingrid fra Anywho! Dagens, sammen med min fantastiske kollega Anne, der desværre havde sidste arbejdsdag i dag! ØV ØV!

 

Anne: H&M dress, Rykiel for H&M brooch

Mig: H&M bluse, ASOS skirt, Chanel necklace, Bracelets from: Part Two, Bianco, H&M and Hermes.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to ♥♥♥

 1. Ann Cathrine says:

  Det lyder som et godt arrangement. Din nederdel er rigtig flot, er den købt for nylig?

 2. Ann Cathrine says:

  Godt med mere fokus på noget vigtigt, og ikke “kun” mode! Rigtig fin nederdel, er den købt for nylig?

 3. hej!(:
  jeg elsker elsker din nederdel (:
  jeg har faktis lige ” opdaget ” din blog, og den er rigtig god!!
  - ps. du super køn (:
  du må endelig gerne droppe forbi min blog en dag.
  http://www.redllips.blogspot.com
  knus cecilie.

 4. Ann Cathrine says:

  Ups, havde overset, at den første besked var blevet afsendt én gang… Har også kigget på asos efter den, men kunne ikke finde den. Må holde øje med noget lignende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>