Take a break

Jeg synes det føles lidt mærkeligt og materialistisk at sidde og blogge om tøj og sko i aften, efter at have set tv-avisen om krisen på Haiti. Så har besluttet ikke at sætte noget moderelateret på i dag, men derimod opfordre alle til at give lidt, hvis muligt, til hjælp på Haiti. Det har jeg selv gjort, og ikke for at lyde belærende, men hvor mange gange køber man ikke et eller andet i H&M man ikke får brugt, så de fleste kan nok også godt undvære en lille smule til en god sag. Håber I også har lyst at hjælpe dem og beklager det ikke blev moderelateret indhold i dag. Men følte mere for det her…

Se her hvordan du kan støtte.

 

Please support Haiti if you can at your local charity.

This entry was posted in Fashion, News. Bookmark the permalink.

4 Responses to Take a break

 1. Mia says:

  Det syntes jeg er et rigtig godt initiativ! Du viser jo tøj alle årets andre 360 dage, så det klarer vi nok (selvom jeg altid gerne vil se dine fine sæt). Men er glad for du mindede mig om at give lidt, det vil jeg gøre nu!

 2. Christina says:

  Tak for linket og den gode opfordring :-)

 3. Maria says:

  Jeg tænkte fuldstændig det samme, da jeg via sms donerede penge til Røde Kors i går. Tror det er meget sundt engang imellem at stoppe op og tænke over, om man kan bruge lidt af ens penge til noget andet og vigtigere.

  God weekend!

  /Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>