Støvlestop!

Jeg ryddede lidt op i mit walk-in den anden dag, og især støvlerne, der næsten er det eneste fodtøj jeg bruger for tiden, fik en oprydning… Og piger, jeg tror jeg må konkludere at der er indført støvlestop fra nu af…. Ikke flere støvler denne vinter til undertegnede – så husk mig endelig på det hvis jeg skulle få nogle fikse idéer..hæhæ.. Tog lidt fotos af dem, så jeg nemmere kan huske hvad jeg har. Dette er de støvler jeg går i i øjeblikket, så dem kan I da lige se… og så må I love at stoppe mig hvis jeg er ved at komme galt af sted og købe flere… (medmindre I ikke syntes jeg har nok…så kunne jeg måske lige klemme et par mere ind…?)Først de lange: Overknees købt på Mallorca, Michael Kors, BCBG Max Azria, Prada Sport, Marc Jacobs gummistøvlerSå de meget høje: Surface 2 Air, Dorothy Perkins, Sam Edelman, Chanel
Og de andre høje: Chanel, Pedro Garcia, Modekungen, Stærk
Og til sidst de gode flade: Din Sko, Dr. Martens, Zara, Zara, FitFlop

 

I did some cleaning in my closet the other day, and took some pictures of my boots to keep track on them. This is some of them, which I use at the moment. Can we all agree that I have to stop buying more boots for now?!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Støvlestop!

 1. sabrina says:

  Du skal skam ikke klage..jeg misunder dine dr. martens du har vildt mange fede støvler..gid det var mig..har vist også et skoflip for tiden ( :

 2. chau says:

  Tak fordi du flasher din sko/støvle garderobe. Det giver mig på en måde en lidt bedre samvittighed at jeg ikke er den eneste med rigtig rigtig mange støvler… overvejer at lave et indlæg som dig. Tak for inspirationen. :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

 3. Emilie says:

  Du skrev på et tidspunkt, om nogle af de ting du havde set i H&Ms showroom, fra deres Spring/sommer 10 , ved du hvornår nogle af de smukke sager kommer i butikkerne ? :)

 4. Natalja says:

  18 par støvler – de taler vist for sig selv ;) Vi skal nok stoppe dig, hvis du skulle gå hen og blive fristet…

  • admin says:

   Godt jeg ikke er den eneste… og min kæreste sidder i baggrunden og snakker om alle de støvler der er gemt væk og ikke i brug lige nu…host,host…det kender jeg ikke til :-) Men ser frem til at blive stoppet af jer hvis jeg er ved at købe flere…
   Og Emilie: jeg finder lige ud af det og skriver igen…

 5. Trine says:

  HAHA – elsker det her indlæg. Man kan aldrig få for mange støvler/sko Maria ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>