Spon Diogo SS10

Spon Diogo’s SS10 show i august var stylet af Simon Rasmussen, der havde tilsat de nok mest omtalte sko under modeugen, nemlig costumized spejlbesatte pumps. Og den absolut mest omtalte redaktør – Kate Lanphear fra US ELLE sad da også plantet på første række her. Kollektion består af klassiske, minimalistiske silhuetter i farverne sort, hvid i forskellige skinnende nuancer og afstikkere ud i lyseblåt.
Jeg spottede straks de flotte bodycon kjoler med asymmetriske detaljer, som godt kunne give associationer til Preen. Men min absolutte favorit må være den sorte asymmetriske læderkjole på andet sidste billede! Den er fantastisk og så ville man da vide hvad man skulle have på ved næste festlige lejlighed.

Photo: PR

The Danish brand Spon Diogo showed a very classic and minimalistic collection for SS10. I especially love the leather dress on the second last picture.

This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>