Spa dag

Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk dag med stress af massage på Skodsborg Spa. Hvilket var præsis hvad jeg trængte til, da jeg stadig har pænt travlt med alle mulige ting og har en eksamen der truer midt i modeugen! Men det vil jeg glemme for en stund og nyde at jeg føler mig som et helt nyt menneske lige nu.
Nu er det ikke fordi det skal til at være en madblog, men jeg fik den bedste smoothie deroppe, som både var sund, flot grøn og smagte utrolig godt, så den bliver jeg nødt til at give opskriften på:
1 hel ananas, 1 buket broccoli, 1,5 liter æblejuice, 2 håndfulde spinat, 1/2 glas honning.
Tro mig den ER god!

 

 

Nå, det blev vist et lidt blandet indlæg, men anyway så er jeg hoppet i mine nye Gina leggings i dag. Det var meget rart til en forandring at have noget andet på end mørke jeans/leggings, omend de ikke giver de mindst lår, men så må jeg jo bare drikke nogle flere smoothies…..

COS cape, Wrangler læderjakke/leatherjacket, Zara cardigan, Stella McCartney top, Gina Tricot leggings, Chanel støvler/boots, handsker/gloves from Berlin, Chanel kæde/necklace

 

I had a lovely day at a spa, having stress relief massage and green healthy smoothies… nice!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Spa dag

 1. Karina says:

  Hvor ser du altså godt ud med dit pandehår !!! :)

 2. Lea says:

  Det lyder lækkert med lidt god behandling og den smoothie skal jeg vist prøve at lave. God eksamen :-)

 3. Peter Plys says:

  Det lyder skønt med sådan en smoothie – den er vist lige noget for mig – et helt glas honning!
  Men måske tager jeg fejl, skal der så meget honning og ananas og æblejuice i? Eller er det til et helt hold bjørne?? :-) :-)

 4. Mille says:

  Øh…. dine lår behøver alså ikke at skamme sig :)
  Var i øvrigt lige ved at hoppe med på pandehårsbølgen, men blev altså totaaalt chicken da jeg sad hos frisøren – Så jeg kom hjem med sideskildning i stedet for midterskildning som jeg plejer – Uuuuuuh hvor vildt!!?!?!?!?!? Jeg er altså en tøsetøs :)

  • admin says:

   @ Karina & Lea: Mange tak :-)

   @ Peter Plys…hæhæ…sjovt navn du har… Men øh smoothien er til 8 personer og der skulle stå 1/2 glas honning, som jeg straks retter.

   @ Jadorevogue: Thank you so much!

   @ Mille: Tak, nu er de glade.. hæ,hæ, jeg kender godt det med den store forandring, hvor frisøren tænker argh fedt, og så sir man at det altså kun må inkludere at der bliver klippet 3 cm af… :-)

 5. Julie says:

  Sejt, du har lagt opskriften ud! Jeg var også til arrangementet og blev også helt forelsket i den grønne smoothie, som så så sund og frelst ud, men bare smagte af heaven, sommer og happy. :-) Jeg nåede ikke selv at få opskriften med hjem, så jeg er meget begejstret for, at du gjorde. Tak!

 6. Meget fint outfit :)

  God weekend,

  vh Marie

  • admin says:

   @ Julie: Ja var også først lidt skeptisk men den var jo absurd god! Håber vi kan eftergøre kunsten :-)

   @ Marie: Takker og i ligemåde!

 7. Pingback: Let the fun begin… | STYLE INTUITION

 8. While we are talking about Spa dag | STYLE INTUITION, Filtered water and organic fruit and greens are best – but again, do the best you can with what you have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>