So last season

Det er ikke første gang So Last Season bliver omtalt i blog verdenen (og helt sikkert ikke sidste…), men jeg har ikke haft tid at kigge forbi før den anden dag. Det ligger jo lidt langt ude på Nørrebro, hvor jeg ikke så tit har ærinder.
Men det er jeg nu glad for at jeg tog mig tid til, da jeg kom hjem med nogle gode kup. De havde nogle yderst tiltalende priser og jeg måtte tale strengt til min indre shop-a-holic for ikke at forkøbe mig.
Men en af de ting der kom med hjem er disse smukke øreringe fra Monnies, til den nette pris af 350 kr. (før 1300 kr.) Det nærmer sig jo næsten H&M, ik’… Jeg har dog aldrig haft øreringe med clips før, så skal lige finde ud af at få dem til at blive siddende… syntes det er lidt svært… nogle gode tips?I bought these giant Monnies earrings at a designer outlet called “So Last Season” in Copenhagen.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to So last season

  1. uhh cool 80′er agtige øreringe :D Kender godt det der med de glider lidt ned, når det er clips. Jeg har limet et lille stykke filt på den ene side, så bliver den lidt strammer og bonus også mere behalig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>