Rützou

Selvom der stadig venter nogle kolde måneder endnu (med sne overalt – hvad sker der for det..), så føler jeg nu alligevel at foråret er lige om hjørnet når man har passeret 1. januar. Og med forår kommer alle de nye spændende kollektioner bl.a. fra de danske designere, der viste deres shows tilbage i august. Og jeg har glædet mig siden til endelig at se lidt nærmere på kollektionerne, da det var lige tidlig nok da jeg løb rundt i vermen under modeugen i august. Så jeg har valgt at lægge ud med Rützou, der viste en smuk kollektion fuld af lette, luftige stoffer og print.

Susanne Rützou har udtalt om inspirationen bag: ”Jeg ville implementere tanker om vand, bevægelse, flydende egenskaber, transparens og en lethed som en ophævelse af tyngdekraften.”

Stofferne flyder og falder rigtig flot og inspirationen fra vand/hav genkendes tydeligt. Dette tema kommer også til udtryk i farve paletten der spænder fra blå og søgrønne nuancer til koral, pink og turkis.

Der er rigtig mange fine detaljer, både med print, pailletter og broderi og jeg syntes det er en kollektion med tilgængelig glamour på Rützous specielle måde.


Skoene er Mentor by Rützou, og som dem fra denne vinter, er de jo bare for pæne.
Nogle af mine favorit styles fra showet følger her: (måtte dog erkende at de billeder jeg tog til showet ikke lige holdt helt hertil, så har lånt de rigtige showfotos…)

Photo: Rützou

 

The new SS10 collection from danish designer Susanne Rützou – I especially love the last three items.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rützou

 1. Rikke says:

  Hej Maria,
  Ih, jeg er SÅ enig! Jeg håber virkelig jeg kan få sparet penge sammen til et par af disse sager her til foråret, de er jo virkelig lækre! :-)

  • admin says:

   Ja jeg tror det kan gå hen og blive et dyrt forår med ale de nye fine varer…uuuhhh…

 2. Stine says:

  Whauw jeg er helt forelsket i den blå pailletjakke, den er jo helt fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>