Peter Jensen

Jeg så lige at Peter Jensen – den danske “eksil” designer, skal præsentere sin AW10 kollektion på New York Fashion Week hvor han tidligere har vist den i London. Hvor er det cool og fantastisk at man kan slå så stort i gennem – det må da være noget der kan give håb til enhver spirende designer. Kaninen der er et kendetegn hos Peter Jensen, kan i øjeblikket findes i oversize udgave på en kjole hos ASOS, og man kan da ikke andet end at elske denne cool og humoristiske kjole.The danish designer Peter Jensen is showing his AW10 collection during New York Fashion Week. How cool is that… He has really made it big! I guess that gives hope to every aspiring designer.

The dress from Peter Jensen with the bunny, his trademark, is so fun and cute.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>