More So Last…

Som man nok kunne gætte, hvis man kender mig lidt, var øreringene ikke det eneste der kom med hjem fra So Last Season… Det gjorde en anden ting også, som MÅ være mit sidste udsalgs køb for denne gang. Men det var bare et lidt for godt tilbud til at jeg kunne modstå. Der lå nemlig denne skønne clutch fra Lanvin, sat ned fra 5.900 kr. til 1.300 kr. Og så slår man jo til, når man er shop-a-holic ik..host,host?? Jeg har faktisk været på jagt efter en nude/beige cluch længe, og havde kastet min kærlighed på Derek Lam’s “Elsa” clutch, men har ikke kunne opstøve den til en fornuftig pris, når der kommer told og alt det der oven i. Så det var ikke helt impulsivt at jeg kastede mig ud i denne, da den er samme farve og størrelse og så blev jeg altså lidt lun på den.Jeg surfede lidt rundt inde på The Purse Forum, og faldt over en sjov debat omkring hvilke fem tasker alle kvinder burde have i sin garderobe… og tænkte det også kunne være sjovt at høre hvad I har eller ønsker jer?

 

De fem tasker jeg vil mene, man “skal” have er:

En sort/grå/brun rummelig hånd/skuldertaske (til arbejde/skole)

En sort “pæn” taske (som fx en klassisk Chanel)

En clutch (gerne i farve/mønster, til at pifte tøjet op med)

Et crossbody bag (fx i brun)

Et stofnet (cool og smart til alt fra shopping til strandturen)

 

When I visited the designer outlet the other day, I also picked up this Lanvin cluch at a really good price! And I have been looking for a beige clutch for a while now, so it was ment to be.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to More So Last…

 1. Gunilla says:

  Hvor er din nye clutch fra Lanvin bare FLOT! Dine forslag til 5 tasker passer meget godt..jeg mangler vist lige den pæne Chanel-taske, men ellers har jeg været heldig at få fingrene i resten. Tak for bloggen.

 2. Natalja says:

  Den havde jeg helt ærligt også købt ;) Ingen grund til dårlig samvittighed. Den er super fed. Glæder mig til at se dig med den i brug..

 3. Mette says:

  IHH hvor er den pæn… sig mig hvor mange tasker har du snart ;-)

  Jeg ønsker mig:
  Hermes Kelly bag
  YSL Clutch
  Givenchy Nightingale
  og så har jeg en Alexander Wang og en Chanel

  Så det må være min top fem liste

  • admin says:

   @ Gunilla: Så har du vist også en fin samling

   @ Natalja: Super det vil jeg sige til kæresten..haha..

   @ Mette: Hmmm…det taler vi ikke højt om..haha.. Det var også nogle gode klassiske modeller du forslår der!

 4. Pingback: Det perfekte våben! | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>