Med sløjfe på…

Da jeg købte nytårskjolen røg der også lige et lille By Malene Birger bælte med i posen… den slags sker jo nogen gange… Men det var bare så fint, med de små nitter og sløjfen. Og så kan jeg godt lide farven på det, selvom det også fandtes i sort, men det kan være meget sjovt at kunne mikse farver og mønstre lidt.

I also picked up this By Malene Birger belt when I bought the NYE dress. It is so cute with the bow and small studs.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Med sløjfe på…

 1. Anna says:

  Hvor er det bare lækkert! Råt og fint…

 2. Ida says:

  Lige noget helt andet: Jeg er på jagt efter et par Acne Jasmine, men jeg er i tvivl om størrelsen.. Må jeg spørge hvad str. dine er og hvordan de er i størrelsen? :)

  • admin says:

   Mine var størrelse 38, da det var det eneste jeg kunne få fingre i, men de var lidt for store, så har solgt dem. Der er ret meget stræk i dem, og bred elestik i linningen, tror de er ret normale i størrelsen – måske en anelse store…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>