It’s magic

Jeg har anskaffet mig en rigtig god natcreme, som jeg måtte afprøve efter at have læst højt rosende vendinger om den, hos bl.a. Rachel Zoe, der påstår den er Hollywood’s hemmelige ingrediens. Egyptian Magic er navnet på den, måske ikke så kønne, krukke creme. Men nu skal man jo ikke dømme nogen på det ydre..hæhæ.. og indtil videre syntes jeg den lever godt op til mine forventninger. Den er lavet på 100% naturlige ingredienser og er et multi-purpose produkt, men havde fået tippet at den var perfekt som ansigtscreme. Den føltes rimelig fed da jeg prøvede den første gang, så var lidt betænkelig ved den. Man bliver også meget shiny af den, så derfor har jeg kategoriseret den som natcreme. Men man bliver virkelig blød og gennemfugtet og her i vinterkulden er det jo meget vigtigt at passe på sin hud og give den masser af fugt. Så i hvert fald til denne årstid er den efter min mening perfekt.

Den kan købes online hos Egyptian Magic Store eller findes på fx. Ebay.

I have been using this Egyptian Magic Cream for a while now, and I have to tell you how amazing it really is. I use it as a night cream, because it is very oily and makes you a bit shiny to begin with, but it leaves your skin so moist and soft which is very important especially in the winter season.

This entry was posted in Beauty and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to It’s magic

 1. Uh det lyder da meget godt ;o) Den må jeg prøve næste gang der skal shoppes creme.

 2. Brigitte says:

  Det lyder spændende, omend Rachel Zoe aka raisinface nok er den sidste man burde tage imod skønhedsråd fra :)

 3. Sara says:

  Det er den bedste creme jeg har prøvet. Jeg har hørt fra en “insider” at den kommer til matas. Kan det passe????

  • admin says:

   Uh, det lyder da godt hvis den gør det (omend den nok bliver dyrere end på ebay..) Syntes også den er fantstisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>