Imaginarium

I går aftes stod de på biotur med kæresten, hvor vi så “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, der handler om en stor skramlende hestetrukken teaterskurvogn, som Doctor Parnassus sammen med en lille teatertrup bumler igennem Londons brolagte gader med. Folk kan så komme ind bag teaterscenen og træde ind i en ny magisk verden – ‘The Imaginarium’, som Doctor Parnassus’ har evnen til at transportere dem til.

The Imaginarium er den sidste film Heath Ledger indspillede og han spiller sin rolle helt fantastisk, sammen med modellen Lily Cole, for hvem det er første store film hun er med i, og jeg kan ikke komme i tanke om nogen der ville passe bedre til rollen end hende. Jeg syntes filmen var virkelig god og kan godt anbefale at se den, hvis man er til lidt eventyrlig stemning.Efter bioturen, hvor det i øvrigt lykkedes os at få væltet en hel spand popcorn (undskyld bio!) tog vi på spontan bar tur og fik nogle drinks! Det er altid godt…

Jeg smed lige jakken for en gangs skyld… men det var noget med 1,2,3..nu..skyd.. og på med den igen, alt sammen inden for 10 sekunder.

Zara top, Gina Tricot blondebluse/lace blouse, Sfera legings, Dorothy Perkins støvler/boots

 

Last night my boyf and I went to the movie theater to se “The Imaginarium of Doctor Parnassus” which we liked a lot. Afterwards we had drinks at a bar, so it was a great evening.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Imaginarium

  1. Pingback: China White | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>