I’m a marniac…marniac…

Ja, ja…plat overskrift, men kunne ikke lade være… Jeg har en vis svaghed for Marni, især deres lækre accessories som sko, tasker og deres store kæder. Og så kan jeg godt lide at mange af deres ting er ret tidløse, ikke fordi de er decideret klassiske, men fordi de altid er tro mod deres stil og laver specielle ting der ikke nødvendigvis følger de andre designeres farvevalg og stil, hvilket gør at de er sjove lidt længere.

Derfor har jeg anskaffet mig denne skønne taske fra Marni, som jeg ved bliver en klassiker i min garderobe, og jeg ved pengene er givet godt ud da jeg jo bruger en taske hver dag, modsat fx en kjole man kun har på et par gange. (Som I nok kan høre har jeg alle de gode undskyldninger klar…hæhæ..) Så det er altså den nye baby her i huset, som jeg er sindsyg glad for!This is my new Marni bag, which I loooove already! I really like Marni because they design such great accessories which are kind of timeless because they follow there own ideas instead of following the same trend as everybody else.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to I’m a marniac…marniac…

 1. Mia says:

  Whau hvor er den flot! Den bliver du da så glad for!

 2. Guapizimo says:

  Virkelig fed, også fordi den ikke ligner så meget andet man ser.

 3. Malene says:

  Hold op hvor er den lækker!
  Det er det her jeg så godt kan lide ved din blog, at det ikke altid er det samme som man har set på alle de andre blogs gentaget til uendelighed. Det bliver så kedeligt. Så keep up the good work!
  Mvh Malene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>