Begavet

Jeg har jo slet ikke vist nogle af de dejlige gaver jeg fik i december… så det er da på høje tid.

Dette er nogle af de mere moderelaterede (her tænker jeg at køkkenudstyr, hjemmesko, gavekort, spil osv. ikke hører under..). I kan nok næsten gætte hvilken en der tager stikket som “gaven”, nemlig turen til Barcelona som jeg fik af min kæreste…yahuuu jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg har faktisk en kusine der har været så frisk at bytte DK ud med Barcelonas noget varmere klima og har boet der nu i 2 år, så hende glæder jeg mig også til at besøge igen – og forventer derfor at have en god guide (som kan væsentlig mere spansk end mig..)!

Kunne man forestille sig at jeg får et par Zara køb med hjem i kufferten – det tror jeg nok..haha..

This is some of the great gifts I recieved in december, and I’m looking very much forward to the trip to Barcelona.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Begavet

 1. Rebekka says:

  Ih, de er heldig. Du får sikkert en fantastisk tur til Barca ;)
  Hm, har lagt MEGET mærke til dine wedges fra Surface to air. De er bare perfekte!!!
  Jeg har set flere outfits, hvor du har dem på, men jeg kan ikke helt finde ud af om du både har dem i grå og sort ruskind? Måske er det bare billedet der går de grå sorte en gang imellem?

  Forresten fin blog

  • admin says:

   Jeg har dem kun i grå, så tror bare det er lyset der gør det… Jeg har også været meget glad for dem, de er super gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>