The winner takes it all

Farvel Acne Bare, farvel Vagabond og goddag til den efter min mening mest perfekte SS10 sko jeg kan forestille mig!
Jeg er helt oppe at køre efter at have set denne smukke wedge fra Camilla Skovgaard, som i: jeg…må…ha…nu….oppe at køre! Argh Maria, stop nu, men altså er den ikke bare fin?
skov
This is in my opinion the most perfect spring wedge! It’s from Camilla Skovgaard and I just have to get it, so it’s now officially on my wish list.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to The winner takes it all

 1. mimi says:

  De er godt nok smukke. Hvor kan de købes og til hvilken pris?:)

  • admin says:

   Jeg har kun set dem på style.com, men håber youheshe eller net-a-porter får dem hjem. Gætter på de kommer til at koste noget lignende vinterstøvlerne, dvs. 3000 +

 2. Maria says:

  De er på Shopbop, bare i en anden farve. Så de skal nok snart dukke op et sted i beige også. :)

  http://www.shopbop.com/open-toe-ankle-booties-lug/vp/v=1/845524441851235.htm?folderID=2534374302085331&fm=browse-brand-shopbysize

 3. lily says:

  iihh, den var godt nok flot! Har kigget på den i andre farver men denne er jo helt fantastisk! Her hopper jeg altså også på ;)

 4. Mille says:

  Ha ha…. you got the fever! Hvor er det vildty at man nogle gange bare får “må ha eller jeg myrder nogen” syndrom.De er riiiigtigt fine og jeg forstår din craving…. venter faktisk bare på selv at blive smittet med “the fever” for jeg VED bare at det er et spørgsmål om tid før det sker:)

 5. Pingback: Forårs sko | STYLE INTUITION

 6. Liza Pallesen says:

  Hej, Jeg regner med, at komme til at forhandle Camilla Skovgaard i min webshop, som starter op her til marts april, hvor vi også har indkøbt fra den fantastiske designer Camilla Skovgaard og hendes geniale SS10 kollektion. Siden starter til marts, og denne style vil formentlig også være tilgængelig i vores shop.

  Blot til orientering.

  Knus Liza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>