Stribe op og ned

Jeg er meget glad for min stribede T by Alexander Wang bluse, og er efterfølgende blevet meget opmærksom når jeg har set billeder af piger i stiber, så har samlet en lille inspirations collage. Her indgår bl.a. Whitney Port – ikke lige min favorit person, men da hun har præsis samme AW bluse, var hun lidt svær ikke at tage med og syntes faktisk kombi med ternet blazer og lys chanelo fungerer godt.
Striber

Photo: Carolines mode, Stylesightings, Fashion Toast m.fl. Gina Tricot T-shirt 129 kr.

 

I’m very pleased with my new T by Alexander Wang blouse and have composed this collage of styling options for inspiration.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Stribe op og ned

 1. One of your lovely outfit is featured on a collage post on my blog, ciao!

 2. Teresa says:

  Stripes are absolutely my favorite! I’m actually wearing them right now!

  http://www.invasionista.com

 3. Pingback: Stribe » Current News Trends

 4. Anne says:

  Hvorfor kan du ikke lide Whitney? :-)

  • admin says:

   Det skal heller ikke forstås sådan at jeg ikke kan lide hende, hun er bare ikke lige normalt mit top mode ikon, det var mere sådan det var ment :)

 5. Bine says:

  Jeg er endelig faldet for striberne! Da jeg først så alle de striber der nu er kommet ind i billedet, tænkte jeg, at den ville jeg simpelthen ikke hoppe på.. Men efterhånden så de da slet ikke så slemme ud. Så her igår fandt jeg en rigtig lækker H&M sag. En kropsnær stribet kjole med 3/4 ærmer med puf. Det var som kærlighed ved første blik – og så til 80kr! Man må sige at jeg har overgivet mig nu..

  • admin says:

   Det lyder som en fin sag du har fundet dig! Jeg syntes også striber er skønne og de kan jo bruges på alle mulige måder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>