Mere udsalg

Jakken var ikke det eneste der røg med hjem fra Zara, men også bukser, nederdel, top, støvler mm…. Jeg nåede da også at sætte ekspedienternes tålmodighed på prøve, for var frem og tilbage 3 gange og lege bytteleg, da jeg ikke gad prøve derhenne…

zarakupThe blazer wasn’t the only thing in my shopping bag, when Zara started it’s sale, but also these things.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Mere udsalg

 1. Natalja says:

  Fine sager du har fundet derinde! Hvordan vil du style bukserne? Tænker især på hvilken bluse / overdel, så det ikke bliver for “fint” : ) Hilsen Natalja

  • admin says:

   Jeg havde faktisk bukserne på i dag, og det har jeg lige lagt billede på af. Jeg tænker at bruge dem ret “herre” agtigt fx. med flade støvler/sko og så med en feminin bluse til. Eller med høje hæle og en casual bluse.

 2. Beam says:

  Uhm, ja, jeg har også den kjole (striktoppen, men den er en kjole til mig) i både grå, pudder og stribet. Mums.

 3. Natalja says:

  Tak for svaret :) Det ser rigtig fint ud med de lækre sko til. Synes ikke jeg så dem i Zara. Men må kigge efter en ekstra gang. Rigtig godt nytår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>