Marni & Me

Det er ikke så længe siden jeg endelig fik fingre i disse Marni babies på Ebay, som jeg har sukket over mange gange! Nu er de så ankommet og lever fuldt op til forventningerne. I dag kunne de så være blevet indviet – til Ecco style award galla middag på rådhuset med Kronprinsesse Marry og hele molevitten… men nej, nej… de står pænt i deres æske. Jeg er jo en fornuftig (kedelig?) fashionista, der valgte at blive hjemme og læse til eksamen (og er også lidt syg, som jeg ihærdigt arbejder på at kurere til i morgen). Men øv, det havde nu nok været sjovere at være inde og mingle på rådhuset… Men det kan være de får chancen for at blive luftet en af de andre dage – det bliver dog ikke dem jeg går rundt i hele dagen da hælen er 13,5 cm og der ligger is uden for…need I say more? Ellers havner jeg jo bare på Trine’s ugentlige liste!

I finally recieved my Marni heels! I love them and was going to wear them today to a Galla event but I decided to stay in and read for my examn…borring!!

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Marni & Me

  1. Pingback: En lille mini | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>