Fugt

Jurlique
Jeg har lige købt denne fugtmaske fra Jurlique, for jeg synes min hud bliver så tør her i kulden. Jeg har brugt Jourliques cremer før, men ikke deres masker. Altså nu er den selvfølgelig købt, men kunne da godt tænke mig at høre om I har gjort jer nogen erfarringer med den? Eller måske bruger en eller anden helt fantastisk fugtmaske jeg skal prøve næste gang?

 

I just bought this moisturizing mask from Jurlique. Any experiences?

This entry was posted in Beauty and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fugt

  1. City Chic says:

    Når det kommer til fugtgivende maske, så har jeg haft gode erfaringer med Body Shops ‘Aloe protective restoring mask’ (lys grøn bøtte). Den efterlader huden velplejet, blød, velfugtet og beroliget :)

    • admin says:

      Ok, det kan være jeg skal prøve den næste gang så. Har nu prøvet denne en gang og den virker ok, men ikke banebrydende god…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>