Festlig fredag

I fredags var jeg ude og spise med arbejdet og senere tog jeg ud til Scoop Model’s fest på Langelinje Pavillonen, hvor der var pænt gang i den… Jeg havde egentlig været ude og købe noget nyt tøj jeg ville have på, men i sidste øjeblik ændrede jeg mening og hoppede i denne kjole – jeg har vist den før, men denne gang tog jeg en asymmetrisk bluse under og fjernede stroppen på den, så den kom til at fremstå som om den havde et ærme.
1812

Alexander McQueen for Target kjole/dress, Donna Karen bluse/blouse, Chanel støvler/boots

 

This Friday we had our annual company dinner and afterwards I went to the Scoop Model’s party – so it was a fun night out.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Festlig fredag

  1. Du ser fantastisk ud Maria :)

  2. Nadia says:

    Super smukt, genialt med blusen inden under.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>