Childish

Jeg går helt i barndom hver gang jeg ser noget om samarbejdet med Barbie og Louboutin. Min kærlighed til sko kan jo nok spores helt tilbage til da jeg som barn stillede alle hendes sko op på rad og række og lavede små fine sæt, istedet for egentlig leg med hende…. (var der nogen der sagde psykolog?) Så der er vel ikke noget at sige til jeg ikke kan stå for denne udgave der kommer med 4 par Louboutin’s, med æsker og dustbags til. Hun kan  købes på Net-a-porter til ca. 860 kr. Du kan læse mere om samarbejdet her og den gang jeg mødte Barbie her.

 

Har I i øvrigt hørt Jennifer Lopez nye single “Louboutin’s”?? Jeg syntes den er vildt dårlig, men meget smart reklame stunt hun har fundet på ved at benytte hans navn.

Untitled-6
I adore this Barbie and Louboutin collaboration! I now it’s a bit childish but it’s just so cute. She’s for sale right now at Net-a-porter and has a dream collection of four pairs of louboutin’s complete with shoe boxes and dust bags.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>