Bllack Noir

Jeg har et par styles fra Noir, som jeg har været rigtig glad for, men har ikke fået set så meget på Bllack Noir, den lidt billigere underlinje, men det skal efter i dag ændres.
Jeg har netop været til en fremvisning af kollektionen og et lille foredrag af chefdesigner Peter Ingwersen og Cecilie Christiansen, chefredaktør på Elle. Billede 20

Her faldt mit svage shoppe jeg selvfølgelig straks for nogle af tingene, bl.a. en jakke og top i hvidt læder og en helt fantastisk top besat med bitte små nitter overalt… den ville være perfekt til nytår! Og så var der også lige kjolen i flot mønster og strop om nakken med små nitter på. Den kunne jeg godt bruge!

noir

Udover at være et lækkert mærke rent designmæssigt, kan man jo kun støtte op om Peter Ingwersens filosofi om at producere så bæredygtigt som muligt, bl.a. ved at dyrke økologisk bomuld, bruge andre materialer der skåner klimaet og støtte de lokale bønder. (Bl.a. bruger de en japansk nylon, der fordi den bliver fremstillet meget lokalt gør den mere klimavenlig end økologisk uld! Så lærte man også det i dag..haha)

1large
Bllack Noir har også designet denne fantastiske jakke med intet mindre end 2500 sikkerhedsnåle påsat og en limited udgave af Samsung S5510 telefonen påsat Swarovski krystaller der emmer af sexet elegance.
Begge dele kan i øvrigt vindes ved at sms’e enten BLLACK til 1266 eller SAMSUNG til 1266, hvilket koster 12,- kr. de går dog til organisationen Illuminati II der forbedrer bomuldsbøndernes levevilkår, så man støtter et godt formål ved at deltage.

 

I have a few items from the Danish brand Noir, but I never paid much attention to it’s cheaper line Bllack Noir, wich was obviusly a mistake. I have just attended a presentation of the collection by the designer Peter Ingersen and Cecilie Christiansen, editor-in-chief at Danish Elle. The collection was so cool, and very rockchic and I now want to own everything…

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bllack Noir

  1. Marie Joost says:

    Hvor er det nogle fede ting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>