Som lovet

Hvis I kan klare at høre mere om min shopping, så er her mit bedste køb fra i lørdags. Jeg fandt denne frakke i Zara og den var lige hvad jeg har ledt efter! Jeg vidste jeg gerne ville have en lys frakke – når nu jeg har mørkt hår, og det er mørkt udenfor det meste af vinteren, syntes jeg godt det hele kan blive lidt mørkt med en sort frakke. Altså min sorte kommer jeg også til at bruge meget, men det er bare rart at kunne variere sit look lidt. Og så er jeg vild med farven (taupe), den er bedre til min hudfarve end beige og forhåbentlig ikke alt for sart (Har en hvid frakke – havde den på en gang og så var der sort snavs på ryggen? -så den skal renses).

frakkeThis is my favorite buy from my shopping spree Saturday. The coat is from Zara and exactly what I have been looking for!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Som lovet

 1. Signe says:

  Fed jakke! Hvad har du givet for den?

 2. Signe says:

  Åhh, den er godt nok også lækker!! ELSKER kraven.. – kan du måske huske hvilket materiale den er lavet af??

 3. Sara says:

  Nej, hvor er den flot, og rigtigt, når man har mørkt hår, bliver det flot med den farve i stedet for altid sort. Zara laver nu altså nogle flotte ting.

  • admin says:

   Tak, er også vildt glad for den – den kostede 799,- og er lavet af 60% uld, 25% polyester og 15% viscose.

 4. Pingback: Status på min indkøbsliste rent modemæssigt fra efteråret | It's Fashion, Baby!

 5. Pingback: Status på min indkøbsliste rent modemæssigt fra efteråret | It's Fashion, Baby!

 6. Pingback: Status på min indkøbsliste rent modemæssigt fra efteråret | It's Fashion, Baby!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>