Søndags sofa shopping

Billede 2Så røg der lige et par støvler i den virtuelle indkøbskurv hos Dorothy Perkins, nærmere betegnet disse høje kroko støvletter (nu har jeg jo lige sørget for praktisk fodtøj, så det må være okay…) og jeg har kigget på dem før, men så var de væk i min størrelse, meeen nu var de der igen. Jeg har ikke prøvet sko derfra før, men har efterhånden set en del franske bloggere, der har vist støvler derfra og de lignede alle en million, så det håber jeg på også er tilfældet her.

 

I just bought theese boots from Dorothy Perkins and can’t wait to recieve them.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Søndags sofa shopping

 1. Louise says:

  Hvilke franske blogs følger du? Jeg elsker frankrigs stil men kender ingen franske blogs. Kunne du ikke lave et indlæg om de bedste blogs du læser? Ville jeg sætte meget pris på! Elsker din blog!!!:)

  Hilsen Louise:)

 2. Mille says:

  Har ikke prøvet deres sko – endnu – men har købt andre ting, og er ikke blevet skuffet! Glæder mig til at se dem “live” :)

 3. Mille says:

  By the way…. Du har nævnt Mallorca og shopping i samme sætning….Jeg kunne godt tænke mig nogle shoppingtips.Har været afsted nogle gange men ender altid de gængse “turist fælde shoppingsteder” ku du ikke hjælpe mig og min shoppinggale mor ??? :) Pleeeeease! Vi kan jo ikke ligge på stranden hele tiden ;)

  • admin says:

   hæhæ…uhh jeg har ikke en helt liste af steder på mallorca, og kan desværre ikke huske adresser i hovedet. Men kan rigtig godt lide Sfera, der minder om Zara (bare lidt billigere) og i den gade hvor Sfera ligger (i Palma, overfor busstationen; er der mange skobutikker hvor jeg bl.a. købte mine over-the-knee støvler.) Massimo Dutti som jo er Zara’s “store søster” kan også have nogle flotte kjoler og frakker o.lign. Og ellers er det vel bare at gå på opdagelse i sidegader og så er markeder jo altid gode til smykker, tørklæder og tingeltangel. Hmm..det var ikke så meget jeg kunne hjælpe med, men håber det går, og god fornøjelse!

 4. Tina says:

  I Palma, Mallorca er der også stormagasinet El Corte Ingles, som minder om vores Magasin eller Illum. Det ligger i gåafstand fra busstationen. desuden har de parfumeriet Sephora. Mango’s priser ligger også under de danske.

 5. Mille says:

  Super! Tusind tak :) Så har vi noget at gå ud fra!

 6. Miss Jeanett says:

  Uh hvor du frister – de er mega fede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>