Oh la la

Jeg faldt lige over dette billede af Carine Roitfeld, og hvad kan man sige andet en oh lala, hun kan om nogen slippe af sted med umulige tendenser og få det til at se fremragende ud – jeg mener blonder, body og over knæet louboutin støvler – det ville nok umiddelbart lyde som en noget vovet kombination, men på en eller anden måde undgår hun at det ser billigt ud, ved at afbalancere det med en sort kappe. Nok alligevel ikke lige det look jeg vil kaste mig over næste gang jeg skal til fest, men man kan jo godt blive inspireret af blonderne og hendes nye lækre frisure med bløde krøller.carinehotpants2

Carine Roitfeld was turning heads in New York this week in see through lace, body suit and suede over-the-knee Louboutin boots. But somehow she managed to look amazing in it.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Oh la la

  1. Sidsel says:

    Jeg er også helt vildt fascineret af Carine Roitfeld og kan slet ikke forstå at hun er over 50 år! Jeg vil have hendes hemmelighed – og hendes tøjbudget:-)

    Jeg syntes at du har en rigtig fed blog. Jeg har selv lige startet en blog og jeg ville være beæret hvis du ville chekke den ud:-)

    Sidsel

    Modeogmyter.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>