Le Fit Le Flop

FitflopSå er der lidt news på min modeblog på Jyllandsposten. Denne gang handler det om noget der ved første øjekast kunne ligne en ganske almindelig vinter bamsestøvle, men vent bare til I hører hvad den kan… Så vil I forstå hvorfor den blev mit valg af varmt praktisk fodtøj til vinteren, som jeg udover lækre stiletter også syntes er et must i enhver garderobe. (Og bare rolig, stiletterne kommer med som skiftesko…)

 

This is my new warm FitFlop boots, which you can read more about on my Jyllandsposten fashion blog.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Le Fit Le Flop

 1. cl says:

  ihh hvor kan de købes henne og hvad koster de?! (:

 2. Lisa says:

  Det vil jeg også gerne vide ;-) Dem er jeg da bare nødt til at købe, hvis de er så gode at gå i, og samtidig træner benene mm.

  • admin says:

   De kan bl.a. købes hos A Pair og ellers oplyser de nærmeste forhandler på tlf. 2511 3942. Disse støvler koster 1399,- men man kan også få både sandaler og hjemmesko ed samme sål fra ca. 500 kr.

 3. Hazel says:

  Nyt fodtøj er jo altid skønt… Må dog indrømme, at jeg synes, at JP-indlægget virker påfaldende meget som reklame desværre.

  • admin says:

   Når jeg blogger på JP, er jeg blevet bedt om at skrive lidt mere uddybbende om tingene, end blot den er fin og den ku’ jeg lide. Så derfor har jeg denne gang skrevet en del om støvlens funktion – som jeg syntes er fasinerende og selv kan mærke. På samme måde som jeg i sidste indlæg skrev lidt om Chloe’s historie.

 4. sidsel says:

  jeg har fået oplyst følgende forhandlere i Århus.
  Xantippe i Guldsmedegade
  Ottoline i risskov
  Holst sko i Ryesgade

  prøvde et par i brunt ved xantippe som var lækre – men vil ha´dem i sort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>