Lara Bohinc sko

Designeren bag nogle af sommerens mest eftertragtede smykker, Lara Bohinc, kommer inden længe med en sko kollektion, der også ser ganske tiltalende ud. Hun har udtalt at det falder hende lettere for at designe sko, end smykker, da man ved sko er begrænset af fodens facon, mens smykker ingen grænser har. Og så har hun altid gerne ville designe sko. Lara Bohinc kan bl.a. købes hos Net-a-porter.

lara
Photo: Vogue.com

Lara Bohinc is preparing to launch her new shoe collection and she finds that designing shoes is much easier than designing a piece of jewellery, since you are limited by the shape of the foot. You can find Lara Bohinc at Net-a-porter among others.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lara Bohinc sko

  1. marie says:

    De ser fine ud! især den yderst til venstre. I want.

  2. Pingback: PP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>