Lørdagens udbytte

Som jeg skrev, fik jeg lidt med hjem fra vores shopping tur i lørdags – det blev til en god gang highstreet, mest basic ting som cardigans og sort, men også blondeblusen som stod på min liste, da jeg skal bruge den til min Acne kjole. Desuden var der et eller andet over sølvjakken – men er en lille smule i tvivl om det er en keeper, nu må vi se.

Det allebedste som jeg købte…får I dog først at se i morgen..
shopping

As mentioned, I did some shopping yesterday, mostly basic items and black, but I also did find the silver jacket rather intriguing, even though I don’t know yet whether it’s a keeper.

But you’ll have to wait until tomorrow to see my favorite new item….

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>