Sole mates…

Hummelog Bianco? Ja jeg blev lidt overrasket da jeg hørte om det, men efter Christian Stadil gav en meget levende forklaring gav det pludselig mere mening.

d

Nu er jeg ikke den store sneaker pige – dvs. jeg har nogle fine af slagsen i skabet, de kommer bare sjældent på (okay sådan er det vist i virkeligheden for en stor del af min skosamling…hmmm..) men kan stadig godt blive fristet af dem.

 

Nå men det meste af blogland har jo også allerede skrevet om dette fine champagne brunch arrangement hvor skoene blev præsenteret, så kunne godt tænke mig at høre jeres mening om samarbejdet og hvad i syntes om modellerne – så kan Hummel/Bianco jo også få lidt feedback hvis de skulle lure med.

 

Modellerne kommer først i butikkerne til februar og koster 800 kr. Personligt var jeg ikke så pjattet med den højhælede, men en lille fugl pippede noget om at den muligvis kommer med sort hæl hvilket jeg klart ville foretrække, dog var der en der havde den på derinde hvor det så ret smart ud. Så min favorit er helt klart leopard hi-toppen – den var meget cool, så kommer der da lidt spræl på tøjet lige meget om resten så er sort. Men hvad syntes I – you like??

e

The Danish sneaker giant Hummel has teamed up with Bianco, the highstreet shoe retailer, and this is the result of the collaboration. Wedge sneakers, leopard hightops and sneakers with lace. What do you think, do you like it?

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Sole mates…

 1. Guapizimo says:

  Jeg er heller ikke en sneaker pige, så kan ikke udtale mig så meget om kollektionen. Vil bare sige jeg formoder det må have været en oplevelse at lytte til Christian Stadil. Jeg mødte ham for snart mange år siden til en PR-Konference, og jeg anså ham for at være en ret fascinerende person med mange kloge ord!

 2. Mie Funder says:

  Jeg har det lidt ligesom dig med sneakers, jeg bliver aldrig den store sneakers pige. Men samarbejdet imellem Hummel og Biancos sneakers tiltaler mig alligevel, da de har et mere moderigtigt look end mange andre – så jeg kunne faktisk godt overvejer at købe de der leo sneakers, for da i hvert fald at have et enkelt par? (:
  Jeg synes heller ikke om wedges med hvid hæl, synes de kommer til at se billige ud (som i kroner og øre billige), men det kunne være vildt fedt med en sort hæl, sådan cirka alle wedges med sort hæl er jo fede (:

 3. Drømmeren says:

  Jeg er helt vild med dem og har allerede svært ved at beslutte mig til hvilke par jeg skal have, for jeg skal helt sikkert have et par. Er både til sneakers og til Hummel generelt, så de her er lige mig! glæder mig allerede til februar….

  • admin says:

   ja Stadil var underholdende selv om det var tidlig på dagen og super cool med leo sneakers på (selvom de ellers kun er lavet til piger)

   -Det er spændende at høre jeres meninger om dem!

 4. Cecilia says:

  Jeg går også sjældent i sneakers.. men det sker da ind imellem når jeg skal på legepladsen me knægten el.lign..

  Jeg er som dig også mest til Leo udgaven.. men den sorte blonde sneaker synes jeg på en eller anden måde også er ret fin..

  Så det bliver spændende at se dem live til februar.

 5. mette maj says:

  Jeg syntes nu også der er noget over den højhælede, men måske nok bedre i sort sål.

 6. Pingback: I morgen… | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>