Indlæg nr. 500!

Hold da op… er helt chokeret over at jeg har lavet så mange indlæg på bloggen… hvornår har jeg dog haft tid til det??? Det kan til tider være ret svært at nå med både fuldtidsarbejde, kæreste, venner og studie. Men jeg startede fordi jeg havde lyst til at skrive mine tanker om mode ned og dele de (efter min mening) gode kup og uundværlige sager jeg støder på med alle jer andre. Og netop jer, mine dejlige læsere, er det der gør det så sjovt at blive ved. Hver gang man tænder computeren og der er kommentarer og mails fra jer, så varmer det og beviser at det man laver er det rigtige. Så TUSIND TAK fordi I gider læse med i mit lille mode univers!

 

Jeg har også tænkt lidt over hvad min intentioner med bloggen var da jeg startede, og syntes måske der er gået lidt meget “køb nyt, køb mere nyt” i den, så tænker jeg engang imellem også vil vise nogle af mine eksisterende yndlingsting i garderobe. Syntes selv det er ret sjovt at se hvad folk har i gemmerne, fx. i de der ”vis mig dit klædeskab” artikler. Så her er nogle af mine party favoritter (ups har allerede brudt mine intentioner lidt, for Jimmy Choo x H&M clutchen er jo faktisk ny, men den passede bare så godt ind… så bær over med mig…).

party

Manolo Blahnik stiletter/stilettos, Chanel bath oil, Bikbok kæde/necklace,

Jimmy Choo for H&M Clutch, Vintage øreringe/earrings

 

Whau, this is my post number 500! Where did I find the time? Sometimes it’s hard to find the time, but I keep doing it because I love it. And when I recieve all the nice comments and mails from you guys, it’s definitely worth it so thanks a lot!

I have been thinking about my posts, and I think I from time to time will show you some of my favorites, already in my closet. So this is some of my party favorites.


This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Indlæg nr. 500!

 1. Lisbeth says:

  Tillykke med jubilæet – jeg er sikker på, vi er mange, der nyder at du gider!

  Og sikke et lækkert billede – jeg kan faktisk netop godt lide din blog, fordi du er så god til at blande de hypede ting ind i din klassisk smukke garderobe – hvilket er forfriskende ift. mange andre bloggere.

 2. Kiki says:

  Tillykke herfra også. Er ikke til at forstå at det er 500 indlæg, men nyder din side og har bestemt ikke noget imod at se med i dit klædeskab :)

 3. Lotte B says:

  Tillykke med de 500 indlæg. Glæder mig til 500 mere – og 500 mere – og….
  Synes at det er fedt lige kigge forbi hos dig, og få en anden vinkel på mode (og lidt mere…).

  Keep up the good work – og go’ bedring!!

 4. Louise says:

  Woow jeg er imponeret over, at du har fuldtidsjob og studerer samtidig. Det er sgu ret vildt. OG samtidig har en fin blog :)
  /Louise

 5. Lisa says:

  Vi siger tillykke..;-) Det er utroligt du har haft så mange indlæg på, men det nyder vi jo gavn af og takker for en rigtig god blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>