Her er den så…

T-shirten jeg ikke kunne modstå! Jeg havde set på ParisTexas blog at de fik nyt fra Alexander Wang, men tænkte jeg ikke måtte gå derind – men så gik det hverken værre eller bedre end at Maria derfra også ringede og fortalte der var kommet nye varer, og ja så måtte jeg liiiige ind og se hvad der var og der hang denne t-shirt og ventede! I mine øjne er det den perfekte stribede t-shirt i Alexander Wangs lækre tynde kvalitet, med dejlige lange ærmer og tilpas oversize.

aw1

This is the t-shirt I couldn’t resist! I think it’s the most perfect striped t-shirt, it’s a bit oversize and in that very soft quality, which Alexander Wang t-shirts are so famous of.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Her er den så…

 1. Mille says:

  Nøjh hvor er den nice!
  Jeg er desværre blevet SÅ skuffet over Alexander Wang -T.Jeg var blevet anbefalet, dem da de skulle holde faconen vask efter vask.Så jeg blev noget lang i masken da sidesømmen havde drejet sig 10 cm ! Ikk ok på en T-Shirt til omkring 400 kr.
  Så nu er jeg på jagt igen… nogle ideer?

  • admin says:

   @ Mille: nej, det var da også dårligt – jeg har også været ret glad for James Perse og ellers Kain, som mange celebs går i. (begge dele kan bl.a fås på revolve clothing.com) og ellers så jeg at COS har en t-shirt der ligner AW på en prik med lommen og halsudskæringen, blot til 250 mener jeg.

 2. Kaagje says:

  Ej en nice trøje :-)
  Og det er en rigtig god blog du har og du giver mig god inspiration :-)

 3. Mille says:

  Tak for det….så er der håb forude :)

 4. Guri says:

  Jeg ble solgt med en gang og sente mail til ParisTexas.
  God service fikk jeg også :)

 5. Mette says:

  Fin bluse. Du skriver at kvaliteten er tynd – er bluser dermed også gennemsigtig?

  • admin says:

   Den er ikke desideret gennemsigtig, men altså man kan fx. godt ane en hvid bh under.

 6. Julie says:

  Wauw! Den er virkelig flot! Hvor meget skulle du give for den?
  Spekulerer nemlig i om det kan betale sig at købe den over nettet.

 7. Pingback: Stribe op og ned | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>