Finger med vinger

Jeg er lidt pjattet med ringen fra Sowat med fine små vinger på (den på hånden)- men tænkte jeg lige ville prøve Ebay og se om der var noget lignende, og minsandten om ikke jeg havde heldet med mig, den er ikke helt det samme, men så koster den til gengæld kun 12$. Jeg har nu ikke besluttet mig endnu, men tænkte jeg lige ville dele linket med jer. Den fås i guld her og i sølv her.

sowatI like the ring from Sowat with small wings – it’s really cute, so I tried searching on Ebay for something similar, and I found it. I haven’t made up my mind yet, but you can find it here in gold and here in silver.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Finger med vinger

 1. Natalie says:

  De er begge søde, men har to forskellige udtryk, synes jeg. Kender du prisen på Sowats udgave? Og kan den fås herhjemme?

  • admin says:

   De har ihvertfald haft Sowat smykker hos Paris Texas – jeg mente de var meget dyre, men læste et eller andet sted at et armbånd koster omkring 500, så hvis ringen er billigere var det ikke så galt som jeg mente. Men man kan vist ikke købe dem på nettet – det var faktisk derfor jeg begyndte min ebay søgen.

 2. Mille says:

  Har købt E-bay modellen, og den kan ikke anbefales….! Det er rigtig dårlig kvalitet og den sidder ikke godt på fingeren.Vingerne sidder i en dum vinkel, og da jeg forsøgte at bøje dem lidt var de ved at knække.Ikke et godt køb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>