Asti

Jeffrey-Campbell-shoes-Asti-(Black)-010404Den beklædningsdel, der nok er flest der har spurgt på gennem min tid på bloggen her, må være mine Jeffrey Campbell wedges. Jeg faldt lige over en side der fører dem igen og tænkte jeg lige ville dele den, hvis der stadig er nogen der sukker efter dem. Find dem her. De koster omkring 600 kr. og husk de er store i størrelserne.

 

The most coveted item I have showed here on the blog must be my Jeffrey Campbell Asti boots. I just discovered a site that still sells them, you can find them here.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Asti

 1. Uuh, har lige et spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med. Er på vej til at købe de nye Pixie boots fra JC, det er mine første sko fra ham, fra US i det hele taget og er mega forvirret over størrelserne. Bruger en alm. str. 37, men når jeg prøver at konvertere det til US størrelser får jeg hele tiden forskellige svar. Hvilken størrelse bruger du normalt, og hvad bruger du så i JC sko?
  På forhånd mange tak!!
  Anne Mette

  Loveoglabels.blogspot.com

  • admin says:

   Det kan jeg godt forstå, nogle steder står der at fx. at 7 = 37 og andre steder at 6,5 = 37. Det er min erfarring at det sidste i de fleste tilfælde er det rigtige.
   Derudover så er JC lidt store i størrelsen, jeg bruger normalt en dansk 36,5/37, og bestiller JC i str 36 (US 6) og de er endda rigeligt store. Så hvis jeg var dig, ville jeg nok gå et halvt nummer ned, eller hvis du vipper mellem to størrelser normalt, så tag den lille her.

 2. Nikoline says:

  Jeg har længe savlet over Jeffrey Campbell’s Pixie wedges, men kan ikke helt finde ud af størrelserne, jeg bruger normalt en str 39, hvilken str sko tror du jeg skal have i JC sko(har tænkt mig at købe dem over needsupply.com)?

  Mange hilsner og på forhånd tak!!
  /Nikoline

  • admin says:

   Jeg synes de er store i størrelsen. jeg er normalt mellem 37 og 36 afhængig af mærker osv. men bestilte en 36 da jeg havde hørt de var store, og de kunne sagtens have været endnu mindre… så tag måske en 38 1/2 hvis den findes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>