Vild med….

DANS!!! I går aftes var jeg så heldig at være blevet inviteret ind og se Vild med dans. Og I kan tro jeg have glædet mig – jeg elsker dans, sådan er det, så er ikke flov over at jeg ser det, selv om det måske er lidt hr. og fru Danmark agtigt..
Det var spændende at se det blive optaget og vi havde rigtig gode pladser, hvor man kunne se det hele og der var en fantastisk stemning. Bandet er jo super og Joackim Knop’s opera lød så godt!

 

Det må jo være så sindsygt nervepirrende at stå på den scene og skulle danse for 1 million seere – der var da også nogen af dem der trippede lidt rundt før det startede, eller stod og gennemgik rækkefølgen på dansen.
Desværre røg programmets eneste lækre fyr jo ud…øv øv… Noam, jeg syntes du var god!

 

I øvrigt kan jeg fortælle at de er alle vildt tynde, så hvis nogen ser lidt buttede ud på skærmen, er det det med tv der ligger fem kilo til.. På modefronten savlede jeg over Aqua Lene’s lækre Balmain støvler – dem med alle lynlåsene.
vildmeddans

Alexander Mcqueen for Target kjole/dress, Chanel taske/bag, Jeffrey Campbell wedges.

 

Last night I was invited to watch the Danish Dancing with the Stars. It was very exciting and I think the contestants are really brave! Unfortunately the only hot guy was eliminated: Noam Halby from the Danish band Johnny Deluxe.

I also spotted Lene from Aqua, she was wearing the cool Balmain boots with all the zippers – lucky her!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vild med….

  1. Monika says:

    Nej, hvor må det have været vildt spændende at opleve det live…og du ser jo godt ud som altid.

  2. Kir says:

    Super flot kjole mm., er ikke spor misundelig eller ….

  3. people says:

    You look so stylish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>