Støt op!

Nu er vi jo nogen der shopper en del og det har velgørenheds organisationerne selvfølgelig fundet ud af kan vendes til noget godt, ved at tilbyde fine produkter, hvor vi får styret shoppetrangen, samtidig med at vi støtter en god sag.
I USA kan man bl.a købe Campbell’s berømte supper i en pink dåse og pink M&M’s der støtter brystkraft, og hvem kan stå for så god en grund til at spise chokolade! Her hjemme har Pandora designet et fint pink læderarmbånd med en sølvmedaljon, hvor 15% af overskudet går til forskellige brystkræft organisationer. Så det er da en oplagt mulighed for at støtte en god sag, eller man kunne evt. ønske sig det i gave (det kan indgraveres på bagsiden).
pink

This entry was posted in News, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>