Stærke negle

Mens jeg venter på mine nyindkøbte neglelakker, fik jeg endelig tid til at prøve dette neglepleje sæt fra Trind, som jeg har fået for lang tid siden. Det skulle gøre ens negle stærkere så de ikke knækker, ved at man påfører det ene af produkterne på neglene hver dag i 14 dage (må indrømme jeg vist glemte det et par gange), men mine negle ser rigtig fine ud nu. Om det skyldes al den omsorg de har fået eller produktet vil jeg ikke gøre mig klog på, men håndcremen der er med i sættet er noget af det lækreste jeg har prøvet og giver super bløde, dejlige hænder.

trindTrind kan bl.a købes her

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Stærke negle

  1. Joan says:

    Det ser ud til at være et fint sæt – ved du hvad det koster?

  2. Louise says:

    Jeg har da set det mærke før, men var ikke klar over hvordan det var, så skal måske også prøve håndcremen.

  3. Trind neglepleje kan købes mange steder i Danmark , bl.a. på http://www.nygaardtoender.com
    Firma Nygaard Tønder oplyser også gerne nærmeste forhandler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>