Samsøe & Samsøe

Nåede lige et lille smut forbi Samsøe & Samsøe i dag, der holdt åbning i Pilestræde 8C, hvor de har indrettet sig i den gamle badeanstalt i underetagen. Her bød de på champagne, god musik og et kig på deres fristende varer.

Nu er det ikke fordi der skal gå butiksåbninger og champagne receptioner i den hver dag her på bloggen, men når PR-folkene bag mærket er to af ens gamle kollegaer og de sødeste piger, så er det svært at sige nej.

Jeg fik en lille snak om blogs med Lars Rønne, Pr og Marketing Manager hos Samsøe & Samsøe og blogger på koolhunting, han havde allerede blogget i rigtig mange år, hvilket er super imponerende – i blogverdenen hvor blogs kommer og går hver måned, og et år vel nærmest svarer til et hundeår.

Jeg nåede også lige at hilse på et et par andre bloggerinder, bl.a Trine og Kia, men blev ikke så længe da min opgave kaldte, dog længe nok til at jeg nåede at kaste min kærlighed på en læderkjole i patchwork med lynlåse til 1300 kr. Den må lige overvejes…

 

Jeg har i øvrigt ladet mig fortælle at Samsøe & Samsøe afholder lagersalg fra d. 29/10 kl. 14-19 d. 30/10 kl. 14-19 og d. 31/10 kl. 10-17, på Baltikavej 24B, Kbh Ø.

samsoe

Today I droped by the opening of the new Samsøe & Samsøe store. I didn’t have much time due to my exam, however, when the people organizing the opening are former colleagues and the sweetest girls, it is hard not to say yes.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Samsøe & Samsøe

  1. Sasha says:

    Jeg vil blot sige dig tusind tak for en virkelig inspirerende blog, som jeg elsker at læse hver dag. Jeg er selv lige startet på bloggeriet, efter jeg har været ved at starte i snart et års tid, men især tanken omkring tidsrøveriet ved at blogge, har nok været med til at standse mig lidt. Men hvor er det dog fedt (og ja, utrolig imponerende), at der er folk som Lars Rønne, der allerede har været igang i 7 år – det giver mig jo bare endnu mere blod på tanden!
    Hvor lang tid bruger du ca. på bloggen pr. dag?

    • admin says:

      Mange tak Sasha, selvom jeg har været igang et stykke tid, er det også virkelig opmuntrende med sådan en sød kommentar! For ja man bruger en del tid på det (nok omkring 1-2 timer pr. dag) men det er det hele værd når man får kommentarer som din. Så held og lykke til dig også, har set din blog, det ser fint ud, så er det bare at klø på og husk man også skal gøre det fordi man selv syntes det er sjovt at skrive :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>