Rodarte for Target

rodarte-x-target-sneak-peek-01

Tøj firmaer må have et had/kærligheds forhold til blogs, for på den ene side kan det give værdifuld omtale af deres produkter, hvis en blogger er glad for et mærke el. lign. og på den anden side ligger bloggere nyhedder på om mærkerne så snart de får dem opsnuset, da man gerne vil være først med dem.
Det sidste har været tilfældet for den amerikaske kæde Target, der som H&M laver diverse samarbejder med store designere, det seneste af slagsen er med Rodarte (som jeg nævnte for lidt tid siden), men nu er der så lækket billeder af noget af tøjet fra kollektionen – og det er de selvfølgelig ikke glade for, da de ikke skulle have været ud endnu.

Men jeg kan nu ikke dy mig for at vise dem her også – når alt kommer til alt er al reklame jo god reklame (er det ikke det man siger…?)

rodarte-x-target-sneak-peek-02Pictures from the design collaboration between Target and Rodarte just leaked online. I know many fashion brands hate it when that happens, but they do get a lot of publicity, so I guess it can be a good thing after all.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Rodarte for Target

 1. camilla says:

  uh, den nederste kjole med skelet brystkassen er sgu sej.
  Ved du om man kan købe den over nettet og om de sender til DK?

  • admin says:

   Man kan godt købe det på nettet, men ved ikke om de sender til DK – ellers kan man jo bruge shopUSA. men jeg plejer at finde det på Ebay og købe det på den måde :-)

 2. Mimse says:

  Er helt forelsket i den sorte kjole med sløjfer! Hvordan får jeg dog fat i den???

  • admin says:

   Jeg vil anbefale at prøve ebay, der har jeg haft held med at finde mange af tingene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>