Problemet løst

Beklager mange gange at siden har været nede fra torsdag aften og til nu! Tro mig jeg har været frustreret over det og råbt lidt… Så nej det er ikke fordi jeg er gået konkurs og trukket stikket – mig slipper I ikke sådan lige for…haha. Tværtimod for da jeg endelig fik svar fra min host på hvad der var galt, fik jeg at vide at siden var blevet deaktiveret fordi den overbelastede serveren pga særlig meget aktivitet! Så det må jeg jo se som den positive del af det – at jeg så hellere må finde mig en anden host, det er en anden sag.

Men anyways nu er jeg tilbage, så regn med at blive tæppebombet med indlæg idag, skal jo indhente det forsømte, og håber ikke fejlen har skræmt jer væk.
problems

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Problemet løst

  1. Simone says:

    Nej, hvor irriterende. Jeg kunne heller ikke finde dig, men var sikker på det ikke var fordi du havde lukket ned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>